• Nederlands
    • English

Wilde Ganzen

Samenwerken CADC met Stichting Wilde Ganzen

Om Project Awaken uit te voeren zijn we een samenwerkingsverband met Stichting Wilde Ganzen aangegaan.

 

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd door middel van het steunen bij ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen ze met de kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen ze samen voor structurele verbetering.

 

Door het bouwen van onze basisschool gaan we de ontwikkelingskansen voor de armsten onder de bevolking vergroten en tevens de continuïteit van het CADC garanderen.

 

Zie youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=WgYa4pPZtrc&feature=youtu.be

 

Wie is Wilde Ganzen?

Wie is Wilde Ganzen?

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Onze manier is uniek. Wij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen we met onze kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen we samen voor structurele verbetering.

 

https://www.wildeganzen.nl

Werkwijze Wilde Ganzen

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage en onze expertise steunen wij projecten in ontwikkelingslanden. Al deze projecten komen voort uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen die in armoede leven. Dankzij donaties maken we samen van ieder project een succes en zorgen we voor structurele verbetering.

Visie & Missie van Wilde Ganzen

Visie
Een wereld waarin mensen die in armoede leven op eigen kracht hun situatie en hun toekomst verbeteren.

 

Missie
Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren wij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen die in armoede leven. De projecten en ondernemingen zijn kleinschalig en leveren zichtbare resultaten op. Ook versterken we de kracht van mensen die in arme omstandigheden leven om in eigen land fondsen en middelen te mobiliseren. Voor een directe én een structurele verbetering van hun situatie en een kansrijke toekomst.