• Nederlands
    • English

Vrijwilligers

Het bestuur in Nederland houdt zich in eerste instantie bezig met het ondersteunen van het CADC op materieel gebied en de begeleiding naar financiële zelfstandigheid.

 

Het uitzenden van vrijwilligers behoort niet tot onze focus. Wel bestaan hier zeker mogelijkheden voor. Hiervoor verwijzen wij naar onze afdeling in Ghana, NorGhaVo-Ghana, met contactpersoon Alex Kiipo. Alex is te bereiken door het invullen van het contactformulier, graag zowel in Nederlands als in het Engels.

 

De vrijwilligers die het oude bestuur vormden zijn ook door Alex begeleid en hij heeft hun verblijf in Ghana mede tot een unieke ervaring gemaakt door zijn betrokkenheid en warmte. Tevens regelt Alex de praktische zaken, zoals ontvangst op het vliegveld, een gastgezin en is hij je sparringpartner op het project.

 

Het regelen van je verblijf verloopt dus rechtstreeks via NorGhaVo-Ghana en is geen bezigheid van ons als bestuur. Wanneer je specifieke vragen hebt over het project of over onze ervaringen als vrijwilliger op het CADC, dan kan je wel contact met ons opnemen. We zullen je vragen met plezier beantwoorden.