NederlandsEnglish

Vrijwilligers

Wij als werkgroep in Nederland, bestaande uit (ex-)vrijwilligers van het CADC, houden ons in eerste instantie bezig met het ondersteunen van het CADC op materiaal gebied en de begeleiding naar financiële zelfstandigheid.

 

Het uitzenden van vrijwilligers behoort niet tot onze focus als werkgroep. Wel bestaan hier zeker mogelijkheden voor. Hiervoor verwijzen wij naar onze afdeling in Ghana, NorGhaVo-Ghana, met contactpersoon Alex Kiipo. Alex is te bereiken door het invullen van het contactformulier of via een mailtje naar ghanavolunteers@yahoo.com, beide in het Engels(!).

 

Zelf zijn wij allen ook door Alex begeleid en hij heeft ons verblijf in Ghana mede tot een unieke ervaring gemaakt door zijn betrokkenheid en warmte. Tevens regelt Alex de praktische zaken, zoals ontvangst op het vliegveld, een gastgezin en is hij je sparringpartner op het project.

 

Het regelen van je verblijf verloopt dus rechtstreeks via NorGhaVo-Ghana en is geen bezigheid van ons als werkgroep. Wanneer je specifieke vragen hebt over het project of over onze ervaringen als vrijwilliger op het CADC, dan kan je wel ten allen tijden contact met ons opnemen. We zullen je vragen met plezier beantwoorden.