• Nederlands
    • English

Uitbreiding Project Forward

Uitbreiding school

Uitbreiding school

Helaas konden we dit keer niet al het geld inzamelen om het volledige project te doen. De keuze was wachten op al het geld of met iets minder afdoen. De keuze is op het laatste gevallen. We hebben uiteindelijk 4 lokalen kunnen bouwen. Het klinkt negatieve omdat we onze doelen tijdens de Covid-19 niet hebben kunnen behalen. Maar wij zien het anders. Het geld dat we hebben kunnen inzamelen heeft resultaat gegeven. Het is niet blijven hangen

 

Was het makkelijk?  Wat is de wereld veranderd. Op alle fronten kunnen we de pandemie en oorlog voelen. We kunnnen nogmaals alles benoemen maar iedereen is ervan op de hoogte. Wij proberen lokale te opereren maar wat momenteel gaande is heeft effect op iedereen. Dus ook wij voelen de effecten. Dus dat betekent keuzes maken. Je krijgt geen rente op geld dus laten we er gewoon voor gaan.

 

Wat waren de uitdagingen? Alles was een uitdaging. In Ghana wordt niks gecontroleerd dus als iets gebeurt wordt iedereen wild. Dus ook in de prijzen. Ondanks dat we geld hadden ingezameld voor 5 lokalen konden we er uiteindelijk maar 4 bouwen vanwege de hoge prijsstijging. Niet 3 of 10 procent maar 50 0f 60 procent.