NederlandsEnglish

Steun ons

Donaties

Het CADC heeft uw hulp hard nodig om les te kunnen blijven geven aan de kinderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het CADC een succes blijft!

 

Momenteel (vanaf maart 2020 tot heden) hebben we uw steun harder nodig dan ooit! De school is (noodgedwongen) gesloten, kinderen betalen dus geen schoolgeld. Wij betalen de salarissen van de medewerkers wel door, anders komen hun gezinnen in financiële nood. Er komt dus geen geld binnen, maar er gaat wel geld uit.

Ook de bouw van de kantine en keuken willen we afmaken, zodat we de kinderen - als de school weer open is - van een voedzame maaltijd kunnen voorzien.

Omdat er te vaak geen kraanwater is, hebben we dringend onze eigen waterput nodig. Een flinke en dure klus.

 

U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

 

1 Sponsor Corner

Door een bezoekje te brengen aan onze Sponsor Corner, waar u op betrokken wijze uw bijdrage kunt leveren aan het CADC. U kunt bijvoorbeeld vaste donateur worden.

 

2 Donaties

Eenmalige donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom! Dit kan:

 

a) via uw eigen bankier-methode: naar rekeningnummer NL45 INGB 0009 3973 46 ten name van NORGHAVO, onder vermelding van 'Donatie CADC'. Vanuit het buitenland: BIC code: INGBNL2A.

 

b) door storting van €5 via iDeal, SMS of telefoon: (NB: link weigert, wordt aan gewerkt)

 

c) door storting van een bedrag naar keuze via Creditcard of PayPal:

 

Belastingvoordeel

Stiching NorGhavo staat als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (kenmerk 09133002) en bij de belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u uw giften geheel of gedeeltelijk kunt aftrekken van de belasting. Kijk voor details op de site van ANBI.